Na vlně úspěchů

Zveřejněno 11.06.2017 | redakce
V neděli se za krásného počasí konalo v Roudnici nad Labem finálové kolo Krajského přeboru starších přípravek (ročníky 2006 a 2007).

Oba naše týmy se předvedly ve skvělém světle a kluci tak navázali na úspěch ročníku 2008, který v minulém týdnu skvěle reprezentoval Junior na celostátním turnaji Ondrášovka Cup. Finálový turnaj byl oproti jiným turnajům neobvyklý v tom, že vítězem byl vyhlášen tým, který vstřelil nejvyšší počet gólů.

Ročník 2006 hrál systémem každý s každým - celkem 5 utkání proti soupeřům z FK Ústí nad Labem, FK Litoměřicko, FK Litvínov, SK Roudnice nad Labem a Mosteckého FK. Do posledního zápasu s Mostem kluci vstupovali se stejným počtem vstřelených gólů jako jejich soupeř. Všichni přítomní napjatě přihlíželi vyvrcholení celé sezóny. A že se bylo na co dívat! Akce střídala akci, k vidění bylo rychlé tempo hry a přítomným divákům určitě neunikly skvělé individuální výkony všech kluků na hřišti. Pomyslná štěstěna se nakonec přiklonila k fotbalistům z Mostu, kteří vyhráli o 2 branky. Naši kluci těsně skončili na krásném 2. místě.

Po vyhlášení výsledků ročníku 2006 na hřiště vběhli kluci o rok mladší, tedy ročník 2007, a začala další jízda. Stejně zářivý jako dnešní slunce byl výkon našich kluků. Svým zápalem, chutí, výkony a předváděnou hrou předčili všechny své soupeře. Ve čtyřčlenné skupině (FK Ústí nad Labem, SK Roudnice nad Labem/Štětí, SK Junior Teplice a Mostecký FK "modří") nastříleli 54 branek a jasně postoupili do finále. Z druhé skupiny postoupil Mostecký FK "zelení". Opět se tedy o vítězi rozhodovalo mezi stejnými týmy. Chuť vyhrát vyzařovala z každého našeho hráče, který nastoupil. Mosteckým nenechali nic zadarmo a odměnou za výkony, které předváděli celý den, jim bylo sladké vítězství o 2 branky! Na radost z vítězství ve finálovém kole se můžete i vy podívat na videu pod textem.

„Mám radost za všechny naše kluky. Obě umístění nás moc těší a máme radost zejména z toho, že kluci si potvrdili schopnost poměřit se s kýmkoli a být při tom úspěšný“, řekl nám na konci náročného dne trenér Petr Háša.

Gratulujeme klukům z obou ročníků za parádní reprezentaci Junioru.