U8: Nespeky za námi

Zveřejněno 21.09.2017 | Lukáš Procházka
Ve středu jsme v Nespekách odehráli kvalifikační kolo na hlavní turnaj Ondrášovka Cup.

Do turnaje jsme vstoupili úspěšně. V prvním kole jsme s přehledem zvládli utkání s Kladnem. Poté nás čekal těžký soupeř – AC Sparta Praha. Kluky chválíme za to, že se soupeře nezalekli a snažili se hrát to, na co jsou zvyklý. Neuchýlili se k odkopávání míče a podobným „nefotbalovým“ věcem. Přesto soupeř byl lepším týmem.

Třetí a čtvrté kolo pro nás bylo smolné. Oba zápasy jsme skvěle začali a vedli o dvě, resp. o tři branky. Nakonec FC Slavia Karlovy Vary a poté i Viktoria Žižkov vyhrály vždy jen o 1 gól. Trenér Viktorie Žižkov po utkání konstatoval, že si vyhrát nezasloužili a chválil naše hráče za předvedené individuální dovednosti, čehož si vážíme. To je přesně to, na čem nám především záleží.

Páté utkání proti FK Baník Sokolov jsme výsledkově nezvládli, avšak herně nás kluci opět nezklamali.

V posledních dvou utkáních proti FC Tempo Praha a FK Motorlet Praha jsme soupeře jasně přehráli a v utkáních dominovali. Motorlet by v případě výhry postoupil přímo do hlavního turnaje Ondrášovka Cupu, tudíž utkání mělo náboj. Kluci se nenechali „zbláznit“ atmosférou, kterou vytvářeli rodiče kluků Motorletu a utkání zvládli.

Všechny chválíme za předvedené výkony. Je vidět, že se zlepšují a s nejlepšími kluby v republice se mohou měřit. V neposlední řadě chceme poděkovat našim rodičům za ukázkové chování a povzbuzování po celou dobu turnaje.