U12: Finále zimní halové ligy

Zveřejněno 10.01.2018 | Redakce
V zimní halové lize s o rok staršími jsme herně obstáli.

V neděli 7.1.2018 byl ve sportovní hale v Krupce na pořadu první z finálových turnajů 3. ročníku zimní halové ligy mladších žáků, který rozhodoval o celkovém pořadí na 1. – 7. místě. Do tohoto finálového turnaje se ze čtyř kvalifikačních turnajů hraných v listopadu a prosinci 2017 ve sportovních halách ve Strupčicích a v Krupce probojovalo 7 nejlepších družstev.

Na prvním se umístil celek z Modlan, který neprohrál ani jeden zápas. Naopak naši kluci kluci hráli velice dobře a pouze díky smůle v zakončení jsme nakonec o první místo nebojovali my. Jak je i ze skóre vidět, díky mladšímu věku jsme vstřelili pouze čtyři branky, což nás stálo minimálně pět bodů v celkové tabulce.

Boj o druhé místo se dlouho odehrával mezi trojicí Neštěmice, Trmice a Junior Teplice. Ale vzhledem k tomu, že utkání byla hodně vyrovnaná, o čemž svědčí i jednobodové rozdíly od 3. do 6. místa! A tak se na stříbrnou příčku dostali hráči domácí Krupky a bronz vybojovaly naděje FK ČL Neštěmice.

III. ročník ZHL MŽ Ústeckého KFS připravil a organizoval GTM ÚKFS Jan Štefko, který pro všechny účastníky také připravil poháry, které týmům po turnaji v Krupce předával předseda komise mládeže Ústeckého KFS Jan Skýpala.

Celkové pořadí:

1. SK Baník Modlany 14 bodů, skóre 13:8

2. TJ Krupka 11 bodů, skóre 6:5

3. FK ČL Neštěmice 9 bodů, skóre 8:6

4. MSK Trmice 8 bodů, skóre 10:7

5. Junior Teplice 7 bodů, skóre 4:4

6. Hvězda Trnovany 6 bodů, skóre 6:7

7. Sokol Brozany 1 bod, skóre 4:14

Také o den dříve jsme absolvovali výborný turnaj na Koldumu v Litvínově, kde všichni naši hráči v ligové konkurenci Litvínova předvedli dobré výkony a zasloužili si tak 2. potažmo 5.místo a cenu pro nejlepšího hráče, kterou si odvezl Marco Kálna, talentovaný utočník s instinktem dávat branky z ročníku 2008. Klukům i jemu osobně moc gratulujeme a zároveň děkujeme i dalším mladším kamarádům Filipu Šimánkovi a a Lukáši Bílkovi, že klukům pomohli a herně se neztratili.