U11: Kladno a Proboštov

Zveřejněno 22.01.2018 | Rostislav Salák
O víkendu jsem sehráli první přátelské utkání v tomto roce ve sportovní hale.

Pozvali jsme si nám známé celky SK Kladno a TJ Proboštov. Kluci byli rozdělení do dvou skupin, aby každý odehrál dostatečnou minutáž na hřišti. Obě přátelská utkání jsme sehráli na tři třetiny v čase 3x25 minut.

První skupina proti Kladnu sehrála kvalitní utkání s mnoha brankovými příležitostmi, které se rodily na obou stranách. Zápas se i díky velmi kvalitnímu soupeři hrál ve velkém tempu a naše kluky musím pochválit za způsob jak k utkání přistoupili. Tlačili jsme se do brankových příležitostí a hlavně hra jeden na jednoho, která je v tomto věku nejvíce důležitá. Jak naši kluci, tak i soupeř z Kladna byl se zápasem spokojen a po zápase se v hale ozýval potlesk.

Druhá skupina hrála proti Proboštovu. I toto utkání zcela splnilo svůj účel. Kluci Proboštov jasně přehráli, s chutí si zastříleli a do sítě soupeře padalo dost gólů. U kluků bylo vidět, že ze hry mají radost a nechyběl jim úsměv na tváři. V obou utkáních kluci rotovali na různých postech ve hře,v útoku i obraně, vpravo i vlevo. Závěrečná děkovačka obou týmu s diváky bylo ukončení pěkného fotbalového odpoledne.