U9: Stříbrné Strupčice

Zveřejněno 27.02.2018 13:53:00 | redakce
V sobotu jsme sehráli utkání ve sportovní hale proti Ústí a v neděli jeli na turnaj do Strupčic.

Ústí, které přijelo s tím nejlepším, co mělo k dispozici, nás dobře prověřilo. Do sobotního utkání jsme vstoupili sebevědomě a na hřišti to bylo znát. Ústí poté zápas vyrovnalo a padlo spoustu gólů na obě strany.

V neděli jsme se účastnili turnaje ve Strupčicích. Dle obsazenosti turnaje jsme měli na hřišti jasně dominovat. V prvních třech utkáních jsme tuto roli splnili. Po třetím utkání, kdy jsme soupeři během 13-ti minut vstřelili 15 gólů, přišlo lehké uspokojení. Kluky jsme upozorňovali na to, že každé utkání začíná 0:0. Přesto jsme do následujícího utkání vstoupili vlažněji než by bylo potřeba. Soupeř toho využil a my najednou prohrávali. Nakonec jsme se do utkání dokázali vrátit. Měli jsme šance na to zvítězit, ale soupeř nám nenechal nic zadarmo. Nakonec z toho byla zasloužená remíza. Poté následovala dlouhá pauza – 7 utkání jsme nehráli. Po pauze jsme nezvládli utkání s Ervěnicemi „A“. Poslední zápas jsme opět byli jasně lepším týmem a utkání s druhým týmem Ervěnic jsme s přehledem ovládli.

Klukům gratulujeme ke konečnému druhému místu. Bonusem bylo, že Nicolas Herget získal ocenění pro nejlepšího hráče turnaje. Nutno dodat, že zaslouženě. Gratulujeme!

Příští týden nás čeká turnaj v Litvínově v hale Koldům, kde máme přihlášené 2 týmy.