U12: Zakončení základní části jara

Zveřejněno 03.05.2018 9:47:00 | Redakce
Jaro bylo až na jedno utkání známkou výrazného zlepšení všech hráčů.

Prvním květnem jsme zakončili část jara, teď nás čeká nadstavbová část, která se dělí dle starších žáků a pozicemi v jejich tabulce. Z toho důvodu nás čeká ještě 6 mistrovských utkání až do poloviny června.

V zápasech jara jsme se setkávali opět s kluky o rok staršími a tak některé výkony tomu odpovídali. Nutno říct, že rozdíl U12/U13 v kterém jsme začínali a U13/U14 ve kterém takřka končíme je výraznější z hlediska výškových a silových vlastností hráčů. I přesto jsme se s tím dobře poprali a zápasy ve větší míře byli pod naší taktovkou, opět vyjma zápasu s Trnovany a Děčínem.

Ve většině zápasů jsme se snažili dát prostor všem klukům aby ukázali, co v nich je a s jakou vervou se do zápasů pouštějí.

Za jaro musíme musíme kromě výkonů dosud vyzdvihnout hlavně zodpovědnost hráčů samotných, dále také tréninkovou docházku, která se i díky zvětšenému kádru výrazně zlepšila. Na konci sezóny nás čekají ještě dva turnaje, z nichž jeden je domácí a poté pozvolný přesun do U13, ve které bychom chtěli maximálním způsobem dominovat. Máme před sebou ještě šest týdnů tak do nich, abychom končili s dobrou náladou:)