U13: Zahájení přípravy

Zveřejněno 05.09.2023 9:39:00 | Vítězslav Machek
Již v pondělí 7. srpna jsme se sešly k přípravě na následující sezonu 2023/2024, která začíná druhý zářijový víkend. Kromě přípravy na Angeru a soustředění v Horních Počáplech jsme odehráli dva přípravné zápasy.

Letní příprava začala tradičně, přivítaly jsme nové hráče z ročníku 2012 kteří bez větších problémů zapadli do našeho 15 ti členného týmu. Rozjezd byl slabší na docházku ale spousta kluků trávila poslední prázdninové dny mimo Teplice a užívali si dovolené s rodiči.

V realizačním týmu se událo také několik změn. Pro ročník U13 bylo vybráno nové trenérské trio ve složení Jakub Fišer, Denis Šístek a Vítězslav Machek.

Před soustředěním v Horních Počáplech konaném ve dnech 27.8. do 30.8. jsme odehráli přípravné utkání na domácí půdě proti týmu SK Ďáblice. Značně oslabeni o obranou trojici, která trávila ještě dovolenou jsme zaslouženě zvítězili a všichni hráči kteří nastoupili odvedly výborný výkon. Další přípravné utkání jsme odehráli na soustředění proti skoro domácímu týmu SK Roudnice nad Labem. Velice vyrovnané utkání jsme výsledkově zvládli a připsali si druhou výhru.

Soustředění proběhlo dle našich představ, na klukách bylo vidět, že je fotbal baví a jsou ochotni dále se zlepšovat a rozvíjet. Teď už se soustředíme na start soutěžního ročníku Krajského přeboru, kde již 10.9. nastoupíme proti FK Dobroměřice. Kromě Krajského přeboru budeme bojovat i v PLANEO CUPu. I. Předkolo se odehraje 21.9. od 13:00 v Chomutově.