Junior v Bystřanech

Zveřejněno 22.01.2017 | redakce
Dne 18. ledna 2017 předseda výkonného výboru SK Junior Teplice pan Ing. Jiří Hora podepsal nájemní smlouvu s předsedou Spartaku Bystřany panem Jaroslavem Svobodou.

Nájemcem areálu, jehož vlastníkem je Spartak Bystřany, jsme se stali na tři roky a následně případně na dobu neurčitou. Již od března počítáme s pravidelným využitím. Trénovat zde budou všechny kategorie, avšak přirozeně přednost dostanou ti starší. Především areál využijeme k utkáním a turnajům. Zároveň budeme dále využívat i náš areál na Angeru. Fotbalové hřiště v Bystřanech budou také užívat týmy Regionální fotbalové akademie a žáci FK Teplice.

Areál budeme udržovat na nejvyšší možné úrovni, a také po dohodě s majitelem máme v úmyslu areál i rozvíjet a dovybavit, aby mohl ještě lépe sloužit hráčům a divákům.

O novém nájemci rozhodla valná hromada dne 6. ledna 2017 po skončení minulé nájemní smlouvy. SK Junior Teplice byl vyhodnocen jako seriózní partner a dostal přednost před FK Teplice, s jehož nabídkou nebyla valná hromada Spartaku Bystřany úplně spokojena.

Děkujeme za důvěru a budeme usilovat, aby byli všichni spokojeni – Spartak Bystřany, Regionální fotbalová akademie, FK Teplice a samozřejmě také junioři, jejich rodiče a naši příznivci.