U9: Soustředění jsme si užili

Zveřejněno 01.04.2019 10:33:00 | redakce
V sobotu jsme se vrátili z pětidenního soustředění v Roudnici nad Labem.

První dva dny nám počasí moc nepřálo, přesto jsme trénovali dvakrát denně. V dopoledním tréninku jsme se zaměřili na rychlost, koordinaci, obratnost a individuální herní činnosti jednotlivce. V odpoledním tréninku jsme se věnovali hrám 1v1, 2v2, na přečíslení či podčíslení. Každý trénink jsme zakončili hrou 4v4 a nějakou soutěží o odměnu. 

V pátek dopoledne nás čekalo utkání proti o rok starším klukům z Fotbalové akademie Praha. Bylo vidět, že jsme dobře trénovali a na jednom hřišti jsme soupeře přehrávali. Na druhém hřišti hráli kluci, kteří k nám zatím tak dlouho nechodí. Přesto je musíme velmi pochválit, že si již osvojili návyky, které po nich vyžadujeme. Večer jako regeneraci jsme zvolili saunu, která byla dobrovolná. 

V sobotu ráno nechyběla tradiční "Liga mistrů". Všechny musíme pochválit za vzorné chování po celé soustředění. Kluci byli chválení od personálu hotelu a restaurace za chování a pořádek. Kvalitně jsme trénovali a navíc, a to je to hlavní, jsme si opět odvezli spoustu zážitků a srandy!