Hodina ve studiu AEROFIT

Zveřejněno 24.11.2016 | Havlík Václav
Druhý týden, co jsme najeli na sportovní mimo fotbalový úterní režim, jsme absolvovali hodinu ve studiu AEROFIT Teplice, kde naši hráči byli vedeni lektorkou aerobiku.

Druhý týden, co jsme najeli na sportovní mimo fotbalový úterní režim, jsme absolvovali hodinu ve studiu AEROFIT Teplice, kde naši hráči byli vedeni lektorkou aerobiku. I když ze začátku byly naše pohyby trošku kostrbatější, v průběhu si to pěkně sedlo. Přece jen je znát, že rytmické cviky a fotbal nejsou totéž, nicméně nás to neodradilo. Víme, že všestranný pohybový rozvoj je důležitý. Hodina byla rozdělena 45 minut aerobic při muzice a následně 15 minut posilování s vlastní vahou. Opět jsme se potkali s krásnou účastí - 31 hráčů a hráček. De facto kdo mohl a nebyl nemocen, tak dorazil.

Opíráme se o to, že pokud chceme být úspěšní ve fotbale, měli bychom být přinejmenším dobří ve všem, ať se jedná o atletiku, raketové sporty, gymnastiku či právě rytmická cvičení.

Na příští týden jsou připraveny dvě zároveň konající se hodiny v klubu VIVAJUMP od 15:00 - 16:00 v areálu Luna - první patro. O naše svěřence bude opět dobře postaráno a doufáme, že budeme mít pozitivní odezvu.