U10: Netradiční soustředění

Zveřejněno 30.08.2019 19:10:00 | redakce
Ve čtvrtek jsme ukončili soustředění, které bylo víc než netradiční.

Netradiční soustřední - na hřišti ve stanu a našlapaný program. Tak vypadalo soustředění ročníku 2010. V nedělí 25.8. jsme se sešli v Bystřanech na hřišti. Rodiče pomohli postavit stany a navezli nezbytné vybavení (kola, hokejky, gril, rakety, dřevo, vidlice na buřty,...) a soustředění mohlo začít.

V pondělí jsme v 10 hodin vyjeli na kolech směr jezero Milada. Na Panském dvoře ve Velvětech jsme si dali oběd a pokračovali po cyklostezce dál. Na Miladě se kluci vykoupali a jelo se zpět - tentokrát přes Suchou. Do Bystřan jsme dojeli kolem 17 hod. Musíme kluky pochválit za to, jak to zvládli. Byli fantastický!

V úterý byl klukům po celý den k dispozici skákací hrad, který si dost užili. Navíc nás navštívili dobrovolní hasiči z Úpořin. Mohli jsme si vyzkoušet jejich oblečení, prolézt celé auto a nakonec si každý vyzkoušel stříkat vodu z požární hadice. 

Středa ráno patřila turnaji v hokeji. S hokejkou a tenisákem to nejlépe uměl Maty Bon, který vyhrál "vyřazováka" v nájezdech na trenéra. Naplánovaný zápas jsme odehráli odpoledne. S výkony jsme byli spokojeni i když na klucích byla vidět únava. Večer jsme natáhli plátno, udělali buřty a společně koukali na Ligu mistrů. 

Poslední den ve čtvrtek byl tradiční turnaj. Soustředění jsme si všichni užili. Máme krásné vzpomínky a zážitky - o tom to celé je! 

Děkujeme klukům za vzorné chování a rodičům za obrovskou pomoc!