Znám jednoho, který má číslo na Kevina Keegana

Zveřejněno 04.09.2019 10:36:00 | www.holubnastrese.cz
Do výčepu občas chodívá stréc, co byste mu dali korunu, aby si koupil lahvové a šel někam jinam, protože nechcete vidět, jak je ohnutý a jak se klepe a hlas se mu chvěje, nemluvě o tom, že zapomíná, co chtěl říct. Včera jsme ve výčepu trochu zapařili. Pivo a kořalka. Znáte to. Děda dostal korunu na lahvové, ale nešel s ním na lavičku do parku. Sednul si mezi nás a začal vyprávět historky, kterým jsme nikdo nevěřili .

Dědek Pecka se zakuckal rozčílením, když slyšel, jak děda vypráví že se zná s Kevinem Keeganem. Takovou pitomost prý v lokále ještě nikdy nikdo neslyšel. Kevin Keegan býval hrdinou dědkových mladých let. Nepolapitelné křidýlko s bujarou kšticí. Dokonce i Růžena si na něj vzpomněla a přinesla na jeho počest panáky s Jägermeisterem a na youtube pustila Keegana zpívajícího se skupinou Smokie.

Jistě chápete, že takovou hvězdu žádný strejda z výčepu nemůže znát a dědek Pecka byl natolik v ráži, že hledal pohrabáč, aby pánovi s Parkinsonem a Keeganem spočítal zuby pohrabáčem. K pánově štěstí ještě nezačala topná sezóna, a tak stihl v telefonu seznamu najít číslo na Kevina Keegena, aby nám dokázal, že si nevymýšlí.

Možná i k vám do výčepu chodí stréc, co byste mu dali korunu, aby si koupil lahvové a zmizel. Možná děláte chybu, když mu nedáte pětikorunu a neposadíte ho ke stolu, aby vám mohl vyprávět, co všechno zažil. Možná byste byli překvapení.