U8: Náročný týden jsme zvládli skvěle

Zveřejněno 30.09.2019 8:49:00 | redakce
Uplynulý týden byl pro nás výjimečný tím, že kromě rutinníhio programu jsme v úterý navíc odehráli předkolo soutěže Ondrášovka cup.

Pořadatelé v Mostě přivítaůi šest týmů, včetně našeho. Kluci předvádějí v pravidelných soutěžích krajského přeboru dobrou hru, proto byli všichni plni očekávání, jak si povedou v postupové soutěži. K utkáním jsme nastupovali sebevědomě a na hřišti to bylo vidět. V vidění byla krásná utkání s krásnými brankami, které padaly do všech sítí. Na konci, po sečtení vypadlo pořadí tak, že naši kluci obsadili krásné druhé místo a postoupili do další kvalifikace! Místo jejího konání bude upřesněno. Klukům patří velká gratulace.

Sobota patřila dalšímu kolu krajského přeboru, které tentokrát hostil Děčín. Třetím účastníkem byli kluci z Ústí nad Labem. Naši kluci opět nedávali svým soupeřům nic zadarmo. Předváděli jsme dobrou hru, opřenou o individuální výkony. K vidění byly i kombinace, které byly zakončeny střelbou. Na všech klucích je vidět nasazení, zaujetí pro hru a chuť vítězit. Ačkoli výsledky nejsou v naší kategorii tím nejzásadnějším, přesto chceme dát více branek než kluci na druhé straně. Povedlo se nám to v porovnání s Děčínem, kluci z Ústí nám dali o několik branek více. 

Veliké poděkování patří všem rodičům za skvělé povzbuzování a nejen proviantní podporu našeho týmu.