U7: Turnaj školičky v Litvínově

Zveřejněno 12.02.2020 9:52:00 | Tereza Kodešová
Naši nejmenší se v sobotu zúčastnili svého prvního velkého turnaje. Na turnaji pro ročníky 2013, který se konal v Litvínově v Koldumu jsme patřili mezi nejmladší účastníky.

Poprvé na velké brány, poprvé na velké ploše, poprvé velké množství soupeřů, poprvé mimo okres. A co hlavně? Poprvé pan rozhodčí a řízení hry tak, jak se patří. Kluci obstáli na jedničku, na turnaji se umístili na konečném 5.mistě. Zároveň byl nejlepším brankářem turnaje vyhlášen Milan Smrž. Utkali jsme se se soupeři z Litvínova, Mostu, Sokolova, Loun, Teplic, apod. Naši nejmenší na náročném půldenním turnaji bojovali o každý míč a za pomoci svých starších spoluhráčů nasbírali mnoho fotbalových zkušeností a hlavně skvělých zážitků. Tu klička, tu přihrávka, tu pád nebo pláč, to vše k tomu patří.

Je před námi ještě dlouhá cesta, to důležité máme, nadšení pro fotbal, které všichni sdílíme, to nám pomůže dál se zlepšovat. Protože jak my předáváme své rady a zkušenosti dětem, tak i oni nám svou radostí a vůlí na oplátku dodávají tolik potřebnou energii a radost.

Už se těšíme na další turnaje, ten další nás čeká 22.2. v Dubí.