U15: Nejstarší žáci se rozhodli vyjet do Čáslavi na dvojzápas

Zveřejněno 25.02.2020 15:03:00 | Václav Havlík
Měřili jsme síly s místní Kutnou Horou a Čáslaví.

Tým starších žáků se rozhodl vyjet mimo Teplice. Zájezd jsme se rozhodli absolvovat vlakem s účastí 15 hráčů a všech třech trenérů. Po vystoupení z vlaku se celá skupina pěšky přesunula na penzion, kde jsme si nechali věci a pomalu se chystali na první utkání s místním týmem krajského přeboru U15 Kutná Hora. do utkání jsme vstoupili dobře, vysokým postavením, kdy jsme měli dobře pokrytý střed hřiště a kdy jsme se snažili v tříobráncovém systému eliminovat výpady soupeře s podporou středního záložníka. Po patnácti minutách se nám trochu vytratila koncentrace a hra uvadala. Do druhé půli jsme udělali hodně změn a ráz utkání se hodně zlepšil. Díky nepřesnosti v koncovce utkání skončilo pouze pěti vstřelenými brankami. Následoval opět přesun na penzion a následné vyražení do pizzerie na večeři. Bohužel jsme se kapacitně nevešli, tak hráči museli vzít zavděk jinou formou občerstvení.

Druhý den jsme po vydatné snídani vyrazili sehrát zápas s ligovou Čáslaví. Utkání, ve kterém jsme v létě dostali mnoho branek a takřka se nedostali přes polovinu hřiště. Do zápasu jsme vstoupili nebojácně, vedli jsme 1:0 a mohli díky Šperlíkovi zvýšit na 2:0, bohužel jsme orazítkovali tyč. V druhé půli jsme po dvou hloupých chybách inkasovali a nakonec zápas prohráli, nicméně byl vidět velikánský posun od léta.

V obou zápasech jsme si chtěli zkoušet různé varianty, kde kluci mohou nastoupit a celkem nám to napovědělo.

Po zápase jsme šli rovnou zpět na vlak, kluci rozbalili svačiny a plni elánu na nich nebyla znát únava. Cesta zpět proběhla také bez problémů a výjezd hodnotíme všichni velice pozitivně.

Při zápasech všichni kluci odehráli velkou minutáž, táhli za jeden provaz.

A my jedeme dál.