U15: První přátelské zápasy za námi

Zveřejněno 26.05.2020 10:52:00 | Václav Havlík
Něco se povedlo, něco méně.

V Průběhu týdne jsme udělali kus práce, posunuli se o kousek dál. Sehráli tři utkání.

FK Chabařovice- utkání v naší režii, kdy si zahráli všichni a snad z toho měli všichni dobrý pocit, výsledkově se zápas také povedl.

FK Litvínov- v prvním poločase jsme měli tlak na soupeře, ne nijak dramatický, ale převahu jsme měli, nicméně bohužel jsme po pár protiútocích soupeře inkasovali a do poločasu jsme šli s výsledkem 1:3. Prostřídali jsme a ze začátku druhé půle jsme se dostali hodně pod tlak o opět jsme inkasovali. Po dalším střídání jsme hru opět vyrovnali, ovšem pouze herně, výsledkově jsme propadli. Nicméně v zápase bylo šest velmi dobrých výkonů, z nich nejlepší Kotchan- Arnošt- Šperl.

FK Roudnice- úplně jiný zápas, nedařila se nám kombinace, vlastně jsme ji vůbec nehráli, míč nám létal stále nahoru, dolů, naprosto jsme vynechali střední řadu. Výborně zahráli ovšem Tvrdík- Vorlíček.

V těchto zápasech jsme viděli zejména morál a snahu hráčů, ne vždy se zápas vydaří výsledkově. Máme před sebou ještě čtyři týdny. Čtyři týdny se tou hrou budeme bavit, než začnou dětem prázdniny. Utkání jsou naplánované- jedeme dál.