U15: Konec předposlední žákovské sezóny si hráči užili

Zveřejněno 07.07.2020 10:36:00 | Václav Havlík
Závěrem se hráči bavili. Rádi bychom na náladu v posledním měsíci navázali.

za dobu po koronaviru jsme sehráli celkem 12 utkání za sedm týdnů. Snad každý sbíral minuty, které se nám budou hodit. Netřeba hodnotit fotbal, to máme za sebou. Rád bych všem poděkoval za vytvoření super podmínek pro kluky, jak vedení, že jsme měli kde trénovat a hrát, ikdyž jsme si vymýšleli spoustu zápasů mimo harmonogram, poděkování vám rodičům, že jste i v týdnu byli ochotni vozit kluky na přátelské utkání. Děkujeme, že tréninková docházka byla dobrá, že ikdyž jsme se nesešli, tak nás stejně bylo vždy alespoň 16 a trénink měl šťávu. Super.

Kluci si zahráli proti rodičům a ikdyž ti se nesešli, ještě jednou vyhráli, tak uvidíme za rok, poděkování patří i maminkám, které připravily výborně pohoštění pro všechny. Netradiční zakončení ve formě stanování bylo také dobré, snad se líbilo a můžeme ho zopakovat formou teambuildingu klidně v srpnu znovu.

Teď nás čeká ta třešnička, na kterou se všichni těší a za kterou si všichni jdeme. Čtvrtý, závěrečný rok v žácích. Netřeba už to rekapitulovat. Teď to bude na nás.

Prosba rodičům: stalo se nám, že kluci chodí před zápasy, ostatně asi i v jiné dny pozdě spát. Hrají PC hry, jsou online a do postele i ve 2:00 třeba. To není možné, prosíme, pokud je to ve vaší moci a my věříme že je, ať jdou kluci spát mezi 22:00 maximálně v 23:00, ať mají dostatek spánku, energie, melatoninu atd. S tím souvisí fakt, že většina hráčů ráno nesnídá, to také není možné. Cereálie, ovoce, lehké bílkoviny a sachariny s doplněním tekutin, klidně oslazených. Pak dostanou vynadáno, že jsou unavení a my ani třeba nevíme, proč se to stalo.

Na poslední týden vám pošleme tréninkové plány na doma, abychom se od něčeho odrazili. Měli by je hráči splnit, podle toho se pak bude odvíjet léto, čím více doma, tím méně nahrazování na hřišti a více času na fotbal. Všichni víme, proč byl Míra na tom v červnu tak dobře.

Tak krásné prázdniny, užívejte, posílejte fotky z dovolených, ostatně i my budeme a za Junior Vás zdravíme

Jiří Bujnovský

Václav Havlík