U9: Turnaj v Ostrově a konec sezóny

Zveřejněno 13.07.2020 10:35:00 | Michal Just
V sobotu 20.6. jsme se vydali na poslední turnaj této sezóny do Ostrova. Turnaj byl velmi dobře obsazen a čekalo nás celkem 7 náročných utkání.

Od rána hodně pršelo a tak to bylo i během celého turnaje, ale ani to nám nezkazilo radost ze hry. První zápas jsme smolně prohráli s SK Rakovník 4:2 a i trenér soupeře po zápase uznal, že jsme hráli lépe a jen smůla v koncovce nás připravila o vítězství. V té době jsme ještě netušili, že nás tato prohra bude stát vítězství v celém turnaji. Potom totiž kluci poráželi jednoho soupeře za druhým. Možná k tomu přispěla i sázka trenéra Záruby, který klukům slíbil, že pokud vyhrají pět zápasů v řadě skočí po břiše do největší kaluže v areálu a že jich tam bylo hodně, mohli si kluci klidně vybrat. Kluci vyhrávali vše až jeden zápas ze Souší, kde remizovali 4:4 a zachránili tak trenéra před koupelí. Nakonec jsme skončili pouze o skóre na krásném 3. místě. Pro nás jsou ale kluci jasnými vítězi, protože jsme všechny týmy fotbalově přehráli a to i silná mužstva Plzně či Karlových Varů a to je pro nás důležitější než konečný výsledek. Krásný pohár a medaile byly pro kluky hezkou odměnou, stejně tak potlesk rodičů, kterým děkujeme za podporu a občerstvení pro kluky během turnaje. 

V pondělí 23.7. proběhlo v Bystřanech loučení se sezonou. Proběhl parádní fotbálek proti rodičům a potom se posedělo u špekáčků a jiných dobrot a proběhlo i pití šampaňského z poháru vyhraného na turnaji v Ostrově. Chceme poděkovat klukům za tuto sezónu a těšíme se na tu další. Je vidět velký posun a nás těší, že vidíme jak to kluky baví. Děkujeme i rodičům za podporu. Těšíme se po prázdninách na další společné zážitky a přejem všem hezké prázdniny. 

foto: www.ostrovplnyfotbalu.cz