U15: Poslední zápas před soutěží v naší režii

Zveřejněno 03.09.2020 12:08:00 | Václav Havlík
V posledním zápase před soutěží jsme dominovali.

Po soustředění v Chabařovicích, které se povedlo, jsme odehráli tři utkání. Každé se soupeřem z jiné soutěže. S Roudnicí jsme 30 minut byli lepším týmem, ovšem pouze ve středu pole. Z brejkových situací a po centrech jsem bohužel po hezkých zakončení inkasovali a zápas jsme již v prvním poločase prohráli. Nicméně výborný byl výkon Sýhory a Molnára v druhém poločase.

Zápas s krajským Libercem byl celkově v naší režii, zahráli si všichni, podali dobré výkony a počet vstřelených branek nám byl odměnou.

S okresními Srbicemi jsme si zahráli opět v jiném složení a také dobře.

Je dobře pamatovat, že při šíři současného kádru 20-24 budeme chtít, aby všichni hráči měli za víkend patřičnou porci minut v utkáních jak KP, tak OP ve sdružení s Trnovany. Oba zápasy jsou pro nás důležité a byli bychom rádi, kdyby to tak bylo vnímáno. Pro nás pro trenéry je to porce navíc. Udělali jsme to proto, aby si všichni zahráli. Není třeba řešit, zda půjde hráč tam, nebo tam. Budeme se to snažit střídat, ale budou hráči, kteří budou hrát hlavně svou soutěž, protože by bylo nespravedlivé ho dávat do jiné. Věřte prosím, že budeme hráče povolávat podle našeho svědomí, podle výkonů, chování hráčů, přístupu k tréninku a jejich docházce. A když budou všichni na stejno, přihlédneme k výkonu.

Za poslední dobu chválíme přístup Hegenbarta, Jůzla i Winklera. Ti kluci jsou všude, pak jim i leccos odpustíme. Chválíme i ty, kteří se na trénink z různých, leckdy i úsměvných důvodů omluví sami a včas. Krejčí, Hegenbart, Konvalinka a další. Samostatnost.

Takže je to tu. Jedeme dál!