U11: Soustředění

Zveřejněno 07.09.2020 11:53:00 | redakce
Soustředění v Horních Počáplech na výbornou!

První den jsme začali dvouhodinovým tréninkem na hřišti. Dopoledne jsme se věnovali rozvoji rychlosti a na konci jsme si zahráli turnaj 4+1 o odměnu. Odpoledne pozičním hrám a střelbě. Také jsme se šli vykoupat do Labe. Po večeři jsme si zahráli oblíbený bränball.

V sobotu dopoledne jsme dojeli vlakem do blízké Roudnice nad Labem, kde se konal Krajský přebor. Kluci se utkali se soupeři z Litvínova, Litoměřic a Roudnice. Utkání měla kvalitu. V závěru byla už znát únava, přesto byl satelit odmakaný a naši hráči nic nevypustili. Odpoledne si to kluci rozdali v turnaji ve stolním tenise. V neděli - poslední den se hrála tradiční Liga mistrů. Náhodný los do 5 týmů provedl trenér Karrmann a hráli jsme systémem každy s každým. Utkání měla náboj a do posledního kola byl turnaj vyrovnaný. Nakonec o vítězi rozhodl penaltový rozstřel. 

Mimo tréninky jsme mohli využívat veškeré zázemí areálu. Někdo hrál tenis, někdo hokej, někdo si kopal. Kluci mohli být celý den venku, což oproti jiným soustředěním bylo parádní! Jídlo bylo skvělé a celkově o nás bylo výborně postaráno!

Celkově všechny čtyři dny hodnotíme pozitivně. Soustředění splnilo účel a všichni jsme si ho užili!