Sparta, Tempo a Admira

Zveřejněno 13.12.2016 | Háša Petr
Víkend byl pro nás mimořádně náročný, avšak pro trenéry " malinkým" pohlazením po duši, když jsme si ověřili, že jdeme správným směrem.

Mnohdy to dá spoustu práce ukočírovat některé jedince a nasměrovat je tou správnou cestou, ale je pro nás radost vidět, že se to u některých daří. Když na hřišti dře jeden za druhého, ctí se zásady, které se vštěpují před každým zápasem i tréninkem, je potom radost koukat co předvádí na hřišti za fotbal. Záměrně jsme řekli fotbal, protože již to přestává být jen hra na náhodu. Ve hře se již objevují fotbalové prvky a mnohdy i krásné fotbalové akce a jsme moc rádi, že můžeme konstatovat, že začínáme mít v týmu fotbalisty.

V sobotu jsme sehráli tzv. satelit v Praze s kluky z týmů Tempo Praha a Admira Praha, kde náš žlutý tým zcela fotbalově dominovala. I s modrým týmem byla velká spokojenost, i když ten to výsledkově tolik nepodpořil.

V neděli jsme poté sehráli přátelské utkání v krásné nafukovací hale se Spartou Praha, kde žlutý tým své utkání zvládl na jedničku jak fotbalově, tak i výsledkově. I tým modrých vzdoroval statečně, i když výsledkově to nebylo ideální, tak herně určitě nepropadl.

Kluci, hlavně nepodlehnout sebeuspokojení a dále makat jak při zápase, tak i při tréninku vždy naplno. Jen tudy vede správná cesta.

Závěrem bychom klukům poděkovali za příkladnou reprezentaci našeho klubu a Vám rodičům za podporu.