U15: Zakončení U15 a šupem do dorostu

Zveřejněno 23.06.2021 10:12:00 | Václav Havlík
Pěkně jsme potrénovali, stmelili kádr, měsíc volno jedeme dál.

Po takové zvláštní sezóně jsem se dostali zase o krok dál. Do dorostu. Nejen my, ale celý Junior jsme posunuli o parník dopředu. To je pro náš ročník 2006 krásná vizitka. Ovšem díky koronaviru jsme si to neužili tak, jak bychom mohli. Neúplnou sezónu jsme zakončili na prvním místě se skóre 93:2. Super a předpokládám, že na jaře bychom dominovali ještě více, než na podzim. Z kádru nás opustil Pepa Kotchan, kterému přejeme hodně štěstí v novém působišti a Pavlík Jungmann, který se bohužel opět vážně zranil. Nebudou s námi pokračovat ani hráči ročníku 2007, kteří by měli posílit jako starší hráči budoucí U15, i jim přejeme hodně štěstí a budeme se těšit, až se příští sezónu opět zapojí s námi. Poslední dva měsíce jsme dobře potrénovali, sehráli řadu kvalitních utkání, z nichž kromě jednoho jsme hráli dobrý fotbal, dominantní, s variabilitou v rozestavení.

Na novou sezónu budeme doufat v posílení kádru, snad něco dotáhneme do konce, abychom ani v dorostu neudělali ostudu. Velká řada hráčů předváděla velmi dobré výkony, na ně určitě budeme chtít navázat.

V červenci budou tréninky dobrovolné, ovšem doufáme, že se nám kluci vrátí připraveni a budou plnit v druhé polovině individuální programy, abychom se mohli rychleji odrazit. Všem děkujeme za čtyřletou práci od U12 po U15, že jsme to vydrželi pospolu. Teď nás čeká poslední mládežnický úsek, tak ať do něj najedeme se stejnou vervou, jako z přípravky do žáků. Kvalitu na to máme.

Velké Díky!

Krásné prázdniny všem přejí trenéři V. Havlík a J. Bujnovský