U10: První zápas, turnaj a Krajský přebor

Zveřejněno 08.09.2021 8:36:00 | Michal Just
Po prvním týdnu trénovaní jsme začli z ostra i se zápasy. Jako první jsme sehráli turnaj v Praze.

Byl to pro nás první zápas ve starší přípravce. Poprvé jsme hráli 5+1 na větší hřišti, házeli auty a hráli s větším míčem. Kluci nás velmi mile překvapili a zvládli to na jedničku. Po bojích ve skupině se dostali do finále, kde vedli už 4:1, ale soupeř nás ke konci zatlačil a vyrovnal na konečných 4:4. Rozhodovaly penalty, na které jsme jako už tradičně prohráli. Asi je budeme muset víc trénovat;-). Kluky chválíme, protože předvedená hra byla skvělá. 

Ve středu jsme sehráli přátelské utkání s TJ Oldřichov. Hráli kluci co nebyli na turnaji a pro mnohé to byl vůbec první zápas v životě. Šlo tedy hlavně o to si poprvé obléknout dres a vyzkoušet si zápas proti jinému týmu. Kluci bojovali, ale musíme sportovně uznat, že soupeř byl lepší a vyhrál. Věřím, že se budeme díky tréninku zlepšovat a kluci si zažijou jaké to je dát hodně gólu a okusí radost z vítězství.
Nakonec nás o víkendu čekalo první kolo krajského přeboru. Čekaly nás zápasy proti Junior Chomutov, SK Ervěnice a FK Teplice. Podali jsme výborný výkon a porazili všechny soupeře. Ve všech zápasech jsme dostali pouze čtyři branky a 45 jich vstřelili. Kluci měli obrovskou radost, stejně tak jako tréneři a skvěle fandíci rodiče. V dalším týdnu nás čeká další porce zápasů a už teď se na ně těšíme.