U15: Zhodnocení sezóny

Zveřejněno 07.06.2022 8:39:00 | Denis Egrt
Na prvním místě je poděkování.

Než přejdeme k podrobnějším zhodnocení celé sezóny, tak bych rád poděkoval všem lidem v klubu za to,  jaké máme podmínky a zázemí, rodičům za jejich podporováni, trpělivost a obětování svého času  vozením na tréninky, zápasy, atd.  Poděkování také hráčům, který poctivě chodili na tréninky a zvládli přechod na velké hřiště, který není jednoduchý.

Do jara jsme vstoupili s týmem doplněným o dva hráče z Ústí nad Labem a věřím, že oba hráči u nás zůstanou i v dalších sezonách.

Jarní část sezóny se nám nehodnotí úplně nejlépe ani ne tak za předvedenou hru, ale za výsledky. Čekali jsme s trenéry, že po konci sezóny budeme na lepším umístění v tabulce. Z mého pohledu za to mohou 3 zápasy, které jsme nezvládli dotáhnout do lepšího bodového zisku. To je první zápas s Ervěnicemi, kde jsme hráli první poločas asi nejlepší fotbal, co jsem u nás viděl, ale po vedení 4:0 po 25 minutách jsme zápas vyhráli až na penalty. Po té zápas v Žatci, kde jsme prohráli 2:1, tam nám chybělo snad úplně vše od bojovnosti, nasazení, pohybu, energie, po kvalitu. řešení na útočné polovině hřiště a kvalitě v zakončení. A poslední zápas do a s Lounama kde jsme poločas vedli 3:1 a hráli moc hezký rychlý, kombinační fotbal jsme nakonec o výhru v druhem poločase přišli naši nekoncentrovaností, a myšlením že se to zvládne samo. Toto nás hodně mrzí Ale věříme, že se kluci z takových zápasů poučí a k takovým situacím nebude docházet. Po konci sezóny jsme tedy skončili na děleném 6 místě s 24 body.

Opustí nás 4 hráči ročníku 2007, přejeme jim ve starší kategorii hodně štěstí a fotbalových úspěchů a příští rok se zase na ně budeme těšit. Naopak přivítáme hráče 09, kteří nám pomůžou v další sezóně.

Chtěl bych všem poděkovat a popřát hezkou dovolenou, hráčům ať si odpočinou a budeme se na ně znovu těšit v srpnu.

Děkuji