Tak se ukaž!

Zveřejněno 21.12.2016 | Vacek Rudolf
Poslední fotbalové tréninky v letošním roce jsme již více méně hráli jen fotbal v různých upravených formách a předváděli jsme, co jsme se za poslední rok naučili.

V sobotu jsme pak vyzkoušeli naše dovednosti na bowlingu v Metropoli Teplice. Na šesti drahách jsme si zahráli společně, jak děti, tak rodiče. Mohli jsme tak zvolat na naše soupeře při dosažení "STRIKU"- "tak se ukaž"! Všichni jsme si na závěr pochutnali na dortu ve tvaru fotbalového hřiště.

V Úterý jsme stejně jako všichni v Junioru ukončili letošní sportování ve Sportovní hale v Teplicích Vánočním vícebojem dvojic. Podruhé v krátké době byl vidět souboj generací. Rodiče, prarodiče a sourozenci se utkali v čtrnácti připravených disciplínách. Soutěžili na 100% a po splnění disciplíny mohli vyzvat svého soupeře - " tak se ukaž". Na konci byly všechny děti odměněny drobným dáreček v podobě čepice, nebo vaku. Rodiče se odměnili mimo dosažených výkonů i tím, že si zasportovali se svými dětmi. To jsou chvíle, na které budou děti dlouho s vděkem vzpomínat. Na chvíle, kdy si zasportovali se svými nejbližšími.

Krásné svátky a hodně zdraví v Novém roce všem.

Trenéři kategorie U9: Vandrovec, Chaloupek, Vacek.