U9: Podzimní část za námi

Zveřejněno 09.11.2022 10:09:00 | Redakce
Máme za sebou podzimní část sezonu, kterou jsme prvně odehráli v krajském přeboru mladších přípravek, kde jsme se postupně na několika satelitních turnajích porovnávali s krajskými družstvy, zároveň jsme se zúčastnili i Planeo cup a ještě sehráli několik přátelských zápasů.

Kluci tak měli v posledních dvou měsících spoustu příležitostí na poměřování svých dovedností se soupeři. A nevedlo se nám vůbec špatně, v krajském přeboru jsme v téměř ve všech utkání dominovali a dávali spoustu branek. V utkáních jsme kladli důraz na orientaci hráčů v prostoru a na prosazováni 1v1. Kluci si naše rady berou k srdci a snaží se je přenášet z tréninku do utkání z čehož máme velkou radost. Jde vidět, jak , že se zlepšují zápas od zápasu. Nyní máme před sebou zimní část sezony, v tomto věku chceme již více času trávit na venkovních hřištích než v hale. Proto máme i nastavené, že budeme chodit trénovat jednou do tělocvičny, kde se zaměříme spíše na zlepšování pohybových, rychlostních, obratnostních dovedností a dva tréninky v týdnu budeme venku, kde budeme pracovat hlavně s míčem. V průběhu zimní části sehrajeme několik halových turnajů a také se pokusíme sehrát venkovní přátelské utkání.

Je důležité, aby kluci měli co nejlepší tréninkovou docházku, aby nezapomněli to co se už naučili a stále se zdokonalovali.