U6: Tréninky v tělocvičně

Zveřejněno 10.11.2022 11:17:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Naši nejmenší fotbalisté se už minulý týden přesunuli do vnitřních prostor a užívají si tréninky v tělocvičně.

I když nás to více baví venku, tak se v tělocvičně skvělé bavíme, a to nejen fotbalem. Protože v tělocvičně se určitě dá dělat plno věcí, které venku dělat nelze. Takže stavíme překážkové dráhy, lezeme po žebřinách, kloužeme se a běháme po lavičkách, houpeme se na kruzích, skáčeme na trampolínách, soutěžíme a taky hoooooodně křičíme. Ale to nevadí 😁Zkrátka využíváme plně toho, co není venku k dispozici a zdokonalujeme tak své pohybové dovednosti. Naši nejmenší členové udělali velký krok v osamostatňování se a skvěle zvládají první tréninky bez rodičů, jsme na vás pyšní!

Samozřejmě nezapomínáme ani na ty dovednosti fotbalové. Zlepšujeme vedení balónu, souboje jeden na jednoho a hlavně hodně kličkujeme, taky už zkoušíme přihrávky. Prostě se zdokonalujeme v tom, co už umíme a učíme se to, co zatím neumíme. Čekají nás také první halové Bambini, na které se moc těšíme. Můžeme ukázat vše, co jsme se zatím naučili a hlavně to, jak nás fotbal baví.

Tohle všechno si budeme užívat s malou přestávkou o Vánocích až do března. No a pak? Pak zase hurá na hřiště. Ale do té doby, tělocvičně zdar!!!