U9: Zimní část sezóny v plném proudu

Zveřejněno 12.12.2022 10:50:00 | Patrik Hennebichler
Po konci krajského přeboru mladších přípravek nastala zimní část sezóny, ve které jsme se přesunuli jednou týdně do haly.

Zúčastnili jsme se také prvního zimního turnaje v Mostě, na kterém jsme obsadili krásné 2. místo. Přihlášeny máme ještě dva další turnaje, na kterých budou mít opět kluci možnost porovnat své dovednosti s jinými týmy.

S přechodem do haly jsme začali s trenéry připravovat tréninky zaměřené na rozvoj pohybových a obratnostních dovedností s přidáním gymnastických prvků. Ze začátku byli kluci mírně zaskočení, každopádně se začali s postupem času zlepšovat, za což je moc chválíme. Tréninky venku jsme zachovaly stejné, tudíž zejména zaměřené na zlepšování dovedností s míčem. Do tréninků zapojujeme co nejvíce her, aby se fotbalem naši kluci bavili, což je podle nás to nejdůležitější.

Na konec chceme poděkovat klukům za přístup v trénincích a zápasech, nikdy jsme nemuseli řešit žádný větší problém a vytvořila se nám parta, se kterou se pracuje opravdu skvěle. Poděkování patří samozřejmě i rodičům, kteří kluky vozí na tréninky a zápasy. Na zápasech nám svým chováním dělají dobré jméno, za což jim ještě jednou děkujeme.