U9: Blíží se konec sezóny

Zveřejněno 11.05.2023 9:35:00 | Denis Šístek
Konec sezóny je za dveřmi a nás čekají poslední turnaje krajského přeboru. Za námi je velká část sezóny a u kluků je vidět značný fotbalový pokrok.

Začátkem druhé poloviny sezóny jsme se zúčastnili spousty přátelských zápasů i turnajů, aby kluci nevypadli ze zápasového vytížení. Příchodem jara následoval vstup do jarní části satelitních turnajů. Setkali jsme se se soupeři, kteří nám ukázali, jak na tom jsme. Soupeři se dokázali vyrovnat, ale my na klucích zpozorovali obrovské zlepšení. O víkendu zajíždíme na půdu FC Chomutov, kde se odehraje jeden z posledních turnajů našich kluků. Sezónu zakončíme finálovým turnajem krajského přeboru a než se kluci vydají napříč prázdninám, zúčastní se závěrečného turnaje.

S kluky trénujeme třikrát týdně. Tréninky jsou založeny především na tom, aby to kluky bavilo. Snažíme se rozvíjet hlavně technickou stránku hráčů, dále se zaměřujeme na situace, které mohou kluky potkat na hřišti, přednostně je připravujeme na podčíslení, přečíslení a odvážnost v soubojích o míč. Námi preferovaná hra je po zemi.
Základem veškerého úsilí je naučit kluky fair-play. Kluci reprezentují sebe, náš klub skvělým chováním a hrou, kterou je učíme. Všímáme si pokroků, které nás samozřejmě těší, máme před sebou spoustu práce a kluci svým přístupem mají správně nakročeno.