U6: Školička ukončila sezónu

Zveřejněno 07.07.2023 15:29:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Také naši nejmenší fotbalisté se před prázdninami rozloučili s fotbalem, ale jen na chvilku.

Už od března jsme se přesunuli z tělocvičny ven a poctivě trénovali. Zdokonalovali jsme se jak ve fotbale, tak i v ostatních dovednostech, které jsou pro nás neméně důležité. To vše jsme pak mohli ukázat v zápasech. A že bylo na co koukat.

Odehráli jsme spoustu turnajů, kde nám rodiče vytvořili parádní atmosféru. A nám se hrálo skvěle. Tímto jim moc děkujeme za podporu a sdílení nadšení ze hry!

Poslední červnové turnaje nás čekaly v Bílině a v Libouchci, všichni předvedli skvělé výkony, dávali hodně gólů a ukázali, že je fotbal moc baví a to je pro nás to nejdůležitější, abychom se fotbalem bavili. Každý si odnesl medaili a hlavně super pocit ze hry.

Sezónu jsme ukončili tradičně, fotbálkem s rodiči, posezením s hromadou dobrot a dobrého pití a nechybělo ani rychlé zhodnocení sezóny a poděkování. Rozloučili jsme se s našimi nejstaršími členy, kteří budou už s trenérem Lukášem oddělená kategorie a můžou tak mířit zase o stupínek dál ve svém fotbalovém dobrodružství. Přejeme všem, ať je fotbal dál tak moc baví a naplňuje.

No…. a my ostatní? My se těšíme zase v srpnu. Přijde mezi nás určitě plno nových kamarádů, budeme na sobě dál makat a užívat si plno srandy. Všem přejeme krásné prázdniny a dovolenou