U6: Začínáme

Zveřejněno 11.09.2023 8:34:00 | Redakce
Také naši nejmenší fotbalisté a fotbalistky se po dlouhém volnu konečně dočkali a už 14 dní si vesele trénují.

Všichni jsme se celé léto těšili až zase vyběhneme na hřiště a uvidíme kamarády. Už 14 dní se scházíme každé úterý a čtvrtek na Angeru a užíváme si plno srandy. Všichni jsme za ty dva měsíce pěkně vyrostli. A taky jsme se pěkně rozrostli. Někteří starší nám po sezoně odešli, ale za to nám přišlo hodně dalších nových kamarádů. Jsme moc rádi, že se naše nejmladší fotbalová rodina takhle rozrůstá a doufáme, že se u nás všem bude líbit.

Čekají nás turnaje v rámci okresu i mimo něj. Budeme moci ukázat, jak nás fotbal baví a jak si ho užíváme. Také v tréninku už se učíme nové věci. Pořád je pro nás nejdůležitější být co nejvíc u balónu, dělat hodně klíček, hrát jeden na jednoho, to ostatní pak bude navazovat. Nezanedbáváme ale ani všeobecný rozvoj, který je neméně důležitý. Formou různých her rozvíjíme všechny pohybové dovednosti našich prcků a hlavně vztah k pohybu jako takový.

Doufáme, že nám počasí bude přát co nejdéle a budeme tak moci zůstat na venkovním hřišti. No a až přijdou mraky a déšť, tak se přesuneme do tělocvičny, která nám otevře zase jiné možnosti, jak se bavit a rozvíjet. Ale do té doby si budeme užívat čerstvého vzduchu a legraci u nás doma na Angeru.