U6: Už jsme v tělocvičně

Zveřejněno 08.11.2023 11:53:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Protože už nám počasí moc nepřálo, tak jsme se s našimi nejmenšími fotbalisty, už minulý týden, přesunuli do vnitřních prostor. Trénujeme na ZŠ Maršovská.

Venkovní sezónu jsme ukončili krásným turnajem v Libouchci, kde sice byla už pěkná zima, ale hřála nás radost z fotbalu, kterou naši nejmenší na hřišti mají. Padalo hodně gólů a každý si odnesl plno krásných zážitků a navíc medaili.

V úterý už jsme měli první trénink v tělocvičně, kde budeme, s přestávkou na Vánoce, až do března. Všichni se moc těšíme na nové možnosti, které nám tělocvična dává.

Trochu víc se zaměříme na rozvoj pohybových schopností, k tomu je tělocvična jako stvořená. Budeme si stavět opičí dráhy, skákat na trampolíně, lézt po žebřinách, klouzat se po lavičkách, lehat na žíněnky, závodit různými způsoby a užijeme si tak plno zábavy. Ale určitě nebudeme zapomínat na dovednosti fotbalové. Budeme určitě trénovat vedení míče a kličky a souboje jeden na jednoho. Je třeba ještě zmínit, že pro některé naše prcky je to velký krok, protože budou poprvé trénovat bez rodičů a musíme říct, že někteří už to v úterý zvládli skvělé. Uvidíme, jak si poradí ti ostatní, držíme palce a těšíme se na nová dobrodružství.