U6: V plném proudu

Zveřejněno 20.05.2024 8:48:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Tréninky venku si pěkně užíváme. Naštěstí nám letos celkem přeje i počasí, tak jsme jen málo tréninků rušili.

Mladší děti převážně formou hry rozvíjí své všeobecné pohybové schopnosti, fotbalové dovednosti a hlavně se učí fungovat v kolektivu. Všichni dělají velké pokroky a stále k nám přicházejí další kamarádi.

Starší kluci už se více zaměřují na hru na velké brány, protože ti nejstarší z nás už od podzimu na tuto formu přecházejí. Stále je ale nejdůležitější individuální práce s míčem, až pak to ostatní. Učíme se ale už i přihrávky a všichni zkouší hru v bráně. Někdy se o tu bránu dokonce pereme, ale nakonec se vždycky nějak domluvíme.

Odehráli jsme a ještě odehrajeme spoustu venkovních turnajů. Na posledním turnaji v Libouchci si to vyzkoušeli i ti nejmenší z nás, zvládli to skvěle. Starší kluci si minulý víkend mohli zkusit svůj první satelit v Litoměřicích. Pro velkou marodku, ale zaskakovali také prckové a byli výborní. Všechny tímto chválíme za přístup a rodičům děkujeme za atmosféru.

Nejbližší turnaj nás čeká opět v Libouchci, pak v Přestanově a v Ústí nad Labem, určitě budou i nějaké domácí zápasy, abychom si do konce sezony ten fotbal ještě pořádně užili. Všechny chválíme za pokroky, přístup i nasazení při trénincích a těšíme se na další dobrodružství.