Atletika: Atletiku už umíme

Zveřejněno 06.06.2024 10:35:00 | Mgr. Jaroslav Sádovský
Celé jaro děti pilně trénovaly a dosáhly významného zlepšení v mnoha disciplínách.

Rád bych vám přiblížil hlavní oblasti, kterým jsme se během uplynulých měsíců věnovali, a úspěchy, které děti dosáhly.

Skok do výšky – Děti se naučily základy techniky skoku do výšky a postupně zlepšovaly své osobní rekordy. Bylo potěšující sledovat, jak se jejich výkony zlepšovaly týden po týdnu.

Hod míčkem – Trénovali jsme správnou techniku hodu míčkem, což je klíčové pro dosažení co nejdelšího hodu. Děti rychle osvojily, jak využít svou sílu a techniku k dosažení lepších výsledků.

Běh – Běhání je základní dovednost pro mnoho sportovních disciplín, proto jsme se zaměřili na zlepšení techniky a vytrvalosti. Děti dosáhly významného pokroku v rychlosti a vytrvalosti.

Štafetový běh – Spolupráce a týmová práce jsou nezbytné, proto jsme se věnovali tréninku štafetových běhů. Děti se naučily efektivně předávat štafetu a spolupracovat jako tým.

Skok do dálky – Skok do dálky byl další disciplínou, které jsme věnovali značnou pozornost. Trénovali jsme techniku odrazu a dopadu, což vedlo k výraznému zlepšení výkonů.

Gymnastika – Gymnastika je důležitá pro rozvoj flexibility, síly a koordinace. Děti se naučily nové cviky a výrazně zlepšily svou pohyblivost.

Tento týden jsme zakončili poslední trénink, kde si děti zazávodily. Chtěl bych všem dětem poděkovat za jejich tvrdou práci, nadšení a skvělé pokroky, kterých dosáhly.

Přejeme vám krásné prázdniny plné odpočinku a zábavy.