U6: Rozloučení se sezónou

Zveřejněno 30.06.2024 10:24:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Také naši nejmenší fotbalisté a fotbalistky se v úterý rozloučili se sezónou

Celé jaro jsme poctivě trénovali, zdokonalovali se ve všech směrech a hlavně se fotbalem bavili. Často to bylo doprovázeno velkými emocemi, které ke sportu nepochybně patří, a my se s nimi učíme pracovat. Všichni udělali velký kus práce. Nejen té fotbalové. Sezónu jsme zakončili turnajem v Libouchci a následně na Stínadlech, kde jsme měli možnost ukázat vše, co jsme se naučili. A je toho dost.

V úterý pak proběhla v Bystřanech rozlučka se sezónou. Tradičně jsme ji odstartovali fotbálkem proti rodičům a s přestávkami na občerstvení. Všichni si užili hodně srandy a fotbálku. Opět nechyběly emoce, tentokrát ale většinou ty pozitivní. Následovalo zhodnocení sezóny. Pro zápal do fotbalu, ale nezbylo na nějaké velké řeči moc času, ale je to tak v pohodě. Děti dostaly medaile, diplomy a našly si také ukrytý poklad. Kromě starších kluků jsme se rozloučili také s trenérkou Pavlínou, které moc děkujeme za působení u nás v Junioru , přejeme jí hodně štěstí do role mamky a doufáme, že až toho bude mít doma dost, tak se k nám zase jednou vrátí.☺ Klukům přejeme hodně fotbalových úspěchů a hlavně, ať je fotbal pořád tak moc baví a naplňuje.

No…..a my ostatní? My se do toho vrhneme zase v srpnu a s novými kamarády. Děkujeme samozřejmě rodičům, prarodičům, tetičkám, strýčkům a všem zúčastněným za atmosféru a podporu na trénincích i turnajích. Ale především za to, že podporujete děti v tom, co je baví.

Všem přejeme krásné léto, dovolenou a těšíme se v nové sezóně na viděnou.