U6: Sezóna je už i pro školičku v plném proudu

Zveřejněno 24.09.2024 8:43:00 | Mgr. Tereza Kodešová
Také naši nejmenší fotbalisté a fotbalistky už koncem prázdnin vyběhli na hřiště a přivítali novou sezónu.

Jak to od nové sezóny bývá, tak mezi nás přišlo spousta nových kamarádů. Zatím si zvykáme na to, abychom vydrželi s pozorností, dokázali vydržet bez rodičů a zvykli si na to, že sem tam musíme i poslouchat, co trenéři říkají a že jsou kolem nás i ostatní a je s nimi potřeba občas v nečem spolupracovat. Samozřejmě nechybí ani hry pro rozvoj pohybových schopností a seznamování se s míčem. Ale hlavně plno srandy a zábavy, protože to je pro nás v tomto věku nejdůležitější. Každý má své tempo, někdo rychlejší, někdo pomalejší, ale to je v pořádku, protože jsme v začátku našich fotbalových dnů.

Ti, kteří nám neodešli do vyšší kategorie, tak pokračují hlavně v práci s míčem, soubojemi jeden na jednoho a nechybí ani rozvoj pohybových schopností s míčem i bez. Už pracujeme na tom, abychom využívali sem tam nějakou přihrávku a hlavně celé hřiště. Ale hlavně nesmí ani tady chybět občas nějaká ta sranda.

Čekají nás ještě nějaké venkovní turnaje a budeme doufat, že nám počasí bude přát co nejdéle, abychom mohli využívat čerstvého vzduchu a hřiště.

Těšíme se na spoustu nových zážitků a úspěchů v nové sezóně.