U10: Satelit na Admiře

Zveřejněno 28.01.2017 | redakce
Mrazivé sobotní dopoledne jsme si užili satelitem, který pořádala FK Admira Praha.

Satelit jsme odehráli na umělé trávě v areálu FK Admira Praha. Utkali jsme se jak s domácím týmem, tak i s týmem FK Jablonec. Opět jsme se setkali s velmi kvalitními týmy a jsme rádi, že se podobných satelitů můžeme účastnit. Konfrontace s kvalitou nás posouvá dál a klukům dodává potřebnou motivaci se zlepšovat. Nyní již k samotným utkáním. 

Kluci byli rozděleni do dvou týmů. První tým hrál skvěle . Od začátku se v utkáních objevoval důraz v soubojích, hra jeden na jednoho, hra tělem, kvalitní převzetí míče, vnímání prostoru, přihrávky - a další individuální činnosti a navíc správně provedené. Kluci skvěle - jen tak dál. 

Druhá skupina se zpočátku rozkoukávala. Po klidné domluvě od trenérů se s kvalitou soupeřů rychle srovnala a byla více než vyrovnaným soupeřem. Trenér Petr Háša na všechny kluky při hodnocení satelitu nacházel jen samá superlativa. Celkem jsme nastříleli 43 gólů. Dnes jsme soupeřům byli inspirací my - příště to může být naopak.

Za dnešní výkon klukům patří pochvala. Důležité je však neusnout na vavřínech a dále pokračovat v nastolené cestě a neuhnout.