U7: V patnácti do Mostu

Zveřejněno 12.02.2017 | Lukáš Procházka
V takovém počtu jsme vyrazili na utkání do haly ve Velebudické ulici, jelikož většina hráčů již odjela na jarní prázdniny, které začínají příští týden.

Soupeř z Mostu měl dostatek hráčů a byl v plné síle. O tom se přesvědčila naše první skupina, která nastoupila proti tomu nejlepšímu, co měl Most k dispozici. Most se zaměřuje na kombinační fotbal, který pro nás v této věkové kategorii není prioritou. Pro nás je prioritou odvaha hrát jeden na jednoho, převzít míč do pohybu směrem k soupeřově brance a ve většině případů obehrát soupeře. Manipulace, vedení míče a obcházení je základ, na kterém kluci budou stavět v dalším fotbalovém rozvoji. Přesně toto někteří kluci plnili. Někteří se zbytečně zbavovali míče. V nasazení a chuti jsme se soupeři vyrovnali.

Naše druhá skupina dominovala. Převzetí míče do volného prostoru, krátké vedení, klička, a gól – stačí jen zatleskat. Pan Bon z řad rodičů sobotu okomentoval: „Pochvala klukům i trenérům. Hezký turnaj a je vidět fotbalový pokrok." Pan Watzek doplnil: „Skutečně se chlapci zlepšují. Díky všem, že se jim věnujete".

Pokračovat, nepolevit a neuhnout z nastolené cesty, které všichni věříme. Děkujeme Mostu za pozvání a všem, kteří se zúčastnili. Jak rodičům za pozitivní povzbuzování, tak hlavně hráčům za předvedené výkony.