Hyn sa ukáže!

Zveřejněno 10.10.2016 | www.holubnastrese.cz
Přišel čas zúčtování, ale stejně se nic nezúčtuje. Dnes v Chomutově a v Teplicích prvními zápasy začne kvalifikační skupina ME do 19ti let. V prvním zápase porazíme Estonsko a ve druhém zápase proti Slovincům se popereme o to, kdo ze skupiny postoupí společně s Francií do falší fáze. Moc na to ale nevsázejte, protože u nás na vsi netrefíme ani vrata od stodoly, natož abychom trefili, kdo vyhraje.

Chlapi z výčepu se rozhodli, že se pojedou podívat. Jsou plni optimismu. Celou dobu čtou, jak ve městě je klub, jehož devatenáctka je jako parní válec. Trochu je sice zaskočilo, že má v nominaci jen pár hráčů, ale potom správně usoudili, že se vlastně mají na co těšit, když po kraji máme lepší hráče než parní válec z města.

Za pár dní budeme moudřejší. Vyhrajeme první dva zápasy a proti Francii půjde již jen o čest a slávu a naši hoši podají krásný výkon a všechno bude v pořádku. Ve městě je parní válec a v kotlině jsou ještě lepší borci. Horší by bylo, kdyby to bylo horší. Takže ono se sice ukáže, ale když se neukáže, tak se neukáže.