Bacha na to!

Zveřejněno 06.10.2016 | www.holubnastrese.cz
Chlapi od nás z výčepu vsadili bank na pár zápasů, protože to jinak dopadnout nemohlo. Dopadlo. Od víkendu pláčou. Dělají do toho, rozumí tomu a to bylo, aby jim to nevynášelo. Nevynáší. Naopak. Vynáší. Vynáší to prachy z domu. Peněženka prázdná, děti hladoví, v kamnech a v lednici jen tma. Štěstí, že přijde zima a ledničku nebudou potřebovat. S výčepní se domluvili, že jim dá nějaké panáky, když naštípou dřevo a nanosí uhlí.

V pátek jim to bylo všechno jasné. Jinak to nemůže skončit. Skončilo. Měli poslechnout naši výčepní Růženu, když je varovala. Říkala jim, že s tím fotbalem to není jako s jejich chlastáním, kde pravidelnou jízdou na maximum roste chuť a nic není problém, ale ti fotbalisté jsou na rozdíl od nás z výčepu jenom lidé a někdy toho je na ně prostě moc.

Chlapi ve výčepu Růže moc nerozuměli, ale když se včera podívali na svůj tiket, došlo jim, že v sobotu vsadili chalupu, pole i vepře na mančafty, co se v týdnu nadřeli v bitvách o body v Champions league a nyní od nich chtěli, aby v suchém triku vyhráli v domácí lize. Nevyhráli a tak ve výčepu budeme sušit hubu. Bacha na to!