U11: Vydatný víkend

Zveřejněno 07.03.2017 | Václav Havlík
Někdo ráno, někdo v poledne, někdo vyváděl, někdo si pěkně zavyváděl

Všichni hráči našeho ročníku si pěkně užili víkend, kdy se každý náš hráč účastnil alespoň jedné z fotbalových akcí. Jako bonus si dokonce většina z našich členů připomněla vyvádění teplických fotbalistů.

Začali jsme zápasem na krásné umělé trávě v Oseku, kam jsme velice rádi přijali pozvánku. Na akci jsme přijeli společně s hráči ročníku 2007 a mockrát jim děkujeme za pomoc, to se týká i herního projevu. V zápase jsme také rádi přivítali po delší pauze našeho brankáře. I když se zápas odehrával takřka stále na polovině soupeře, utkání skončilo remízou. Následovaly tedy penalty. Někteří hráči snesli vyšší měřítko a je tak vidět u některých veliký posun od vánoční pauzy. Tyto kluky musíme moc pochválit. Snaha a píle vede k úspěchu. Jen tak dál.

Po rychlém přesunu jsme se utkali s týmem FC Slovan Liberec, který mám spravedlivě oplatil tamní porážku. Zápas byl odehrán opět ve velkém tempu a opět byli kluci, kteří vynikají a mají chuť se zlepšovat. Čím více nás takových bude, tím lépe. Po chvilce volna si dokonce ještě část našich kluků zahrála ve sportovní hale s týmem ročníku 2007. Začalo se velmi vlažně, ke konci už ale byl zápas hraný v takovém tempu, jak by měl. Zakončovali jsme na zápase s fotbalisty Děčína v hale v Křešicích, kde nám hráči a hráčky ukazovali svoje kvality a přednosti.

Víkend to byl vskutku nabitý a my se těšíme na další pěkné fotbalové zážitky.