Na zdraví!

Zveřejněno 13.10.2016 | www.holubnastrese.cz
U nás ve výčepu o pití něco víme a věřte, že to je občas uragán, který vyvrací dveře do lokálu a my se po třech dnech vracíme bez bot a s čepicí od sněhu a proto víme, že pořádná oslava není procházka růžovou zahradou, nýbrž to je řehole, po které vás bolí celý člověk a další dva dny vám je špatně a na nic se nehodíte. Jistě chápete, že s těmito zkušenostmi vám můžeme poradit. Naše rada zní: Slavte o sto šest!

V minulém týdnu odrostlí dorostenci, vlastně již mladí muži, od nás z kotliny porazili podobně mladé hochy z ještě většího fotbalového Neználkova a o chvíli později se dozvěděli, že jiní hoši porazili jiné hochy a naši hoši postoupili na evropský šampionát. U nás ve výčepu jsme začali slavit. A věřte, že slavit umíme. Špatně nám je ještě dnes.

V následujících dnech jsme se z denního tisku dozvěděli, že nás v těch oslavách naši hoši nenechali samotné. Tímto chceme našim mladým fotbalistům poděkovat za jejich solidaritu. Výčepní Růžena jim vzkazuje, že u nás ve výčepu mají dveře otevřené. Snad jen Chytrák Lojza říkal něco o tom, že Messiho ani Ronalda se šampusem ještě neviděl a že ve Spojených státech se mládeži do jednadvaceti let nenalévá, ale Lojzek je ze staré školy a sport a moderní životní styl zná jenom z televize.