U8: Halovou sezónu jsme završili doma s Mostem

Zveřejněno 29.03.2017 | Jiří Tyl
Na poslední termín v teplické Sportovní hale jsme si původně pozvali tým z Roudnice nad Labem. Jelikož soupeř hlásil velkou marodku, domluvili jsme se nakonec s Mosteckým FK. 3 hodinový maraton fotbalu v teplické hale tak mohl začít.

Děti byly rozděleny do dvou skupin, přičemž první zahajovala své utkání od 16:00. Po pomalejším rozjezdu se utkání po pár minutách dostalo to svižného tempa a obě strany ukazovaly své dovednosti. Zatímco Most se prezentuje hlavně nacvičenou kombinací, naše děti se snaží prosazovat hlavně individuálně. U některých kluků je vidět obrovský pokrok právě ve hře 1 vs 1 a v touze dát branku. Po konečném hvizdu jsme byli vesměs spokojeni s výkony všech. 


Druhá polovina startovala od 17:30. Absence některých kluků se projevovaly hned od začátku a Most byl od prvotního rozehrání aktivnější. Ne příliš podařený začátek navíc podtrhla dvě zranění, která si přivodily naše děti. Honza Brhlík by měl být již v pořádku, ale bohužel Amálka to odnesla sádrou na kotníku a tímto jí přejeme brzké uzdravení a již nyní se těšíme, až s námi bude moct opět trénovat a střílet branky. V závěru jsme tak dohrávali pouze s jedním hráčem na střídání a únava se podepsala na našem výkonu, který nebyl dobrý.

Tím jsme uzavřeli zimní halovou sezónu a tu jarní otevíráme soustředěním v Roudnici nad Labem, které začíná již tento čtvrtek a rodičům děti vrátíme až v pondělí. Jedeme tmelit partu, podněcovat v dětech základní fotbalové dovednosti, ale také samostatnost a větší zodpovědnost, která je ve fotbale obrovsky důležitá.