U10: Soustředění

Zveřejněno 06.04.2017 | Petr Háša
V neděli 26.3. jsme najížděli navečer na soustředění do krásného areálu v Roudnici nad Labem, kde měli hráči obou ročníků starší přípravky soustředění, které probíhalo až do čtvrtečního podvečera.

Během této doby jsme s klukama nejen výborně potrénovali, ale po večerech probíhala také nějaká ta soutěž, navštívili jsme saunu, kluci nám povyprávěli spoustu výborných vtipů, když se předháněli, kdo řekne lepší - no, zkrátka jsme si to všichni užili. Na závěr jsme sehráli velký turnaj, když jsme promíchali oba ročníky mezi sebou. Kdo vyhrál? No přece všichni  -kluci si to užívali, a tak výsledek ani tak důležitý nebyl. Na konci byla znát již únava, ale důležité bylo, že se s ní všichni poprali. Někdo lépe, někdo hůře.

Během soustředění jsme také sehráli přátelské utkání s Duklou Praha a s domácí Roudnicí nad Labem, což byla pro kluky vítaná změna a zpestření. V obou zápasech byla k vidění spousta krásných akcí a individuálních výkonů, ale také hodně chybiček. Je stále na čem pracovat. Pro nás trenéry velký poznatek, jak kluci pracují, a jak se chovají tzv. v únavě, protože právě na závěr soustředění byla na klucích únava již zřetelná.