Je to v pytli?

Zveřejněno 13.10.2016 | www.holubnastrese.cz
U nás ve výčepu se toho hodně vypije a ještě víc napovídá a proto se nesmíte divit, že si nikdo nic nepamatujeme, anebo si to pamatujeme jinak. Dneska se dohadujeme, co že vlastně říkal týpek v kravatě, který přišel na jedno a vydržel až do konce televizního mače proti Turkmenistánu, anebo s kterým čertem jsme to vlastně hráli.

Seděl v rohu pod televizí, ale chytrý byl jak rádio. Dědek Pecka ho chtěl polít pivem, ale Růžena mu to nedovolila. Ona s ním dokonce souhlasila. Problém je, že nikdo z nás si nepamatujeme, s čím souhlasila a nikdo z nás nemá odvahu se Růži zeptat .

Nakonec jsme měli štěstí. Růžena s tím začala sama. Chtěla vědět, jestli jsme se doma zeptali dětí, zda si opravdu myslí, že fotbal pro ně není nic víc než trapná zábava jejich uprděných fotrů. Ten v kravatě říkal, že to tak je. Pro mladé je prý fotbal nuda. Oni chtějí něco, co je sexy. A to fotbal není.

Chytrák Lojza se nadechl, že jí řekne pěkně od plic, co má na srdci, ale měl smůlu. Růža odplula za pípu. Cestou na půl pusy utrousila, že ten chlapík měl pravdu, ale my že si to nikdy nepřiznáme, protože když si celé ty roky necháme kálet na hlavu od nějakého estébáka a jeho pohůnků a ještě přitom mlaskáme, tak se nemůžeme divit, že to mladé a slušné nezajímá. Nevěděli jsme o čem mluví a tak jsme poručili kořalky a začali jsme hledat nového reprezentačního trenéra.