U8: Do sezóny jsme vstoupili v Děčíně

Zveřejněno 09.04.2017 | Jiří Tyl
Po dlouhé zimní pauze jsme konečně vstoupili do kolotoče satelitních turnajů. Díky našemu soustředění v Roudnici nad Labem jsme byli nuceni požádat o přeložení 1. kola. Oba soupeři nám vyhověli a tímto jim opět děkujeme.

Po soustředění, na kterém kluci dostali hodně do těla, jsme nedisponovali příliš širokým kádrem. Mnoho marodů znamenalo, že jsme do Děčína odcestovali pouze s 12 hřáči. Jeden z hráčů navíc měl zdravotní problémy, a tak jsme na jednom hřišti neměli ani jednoho hráče na vystřídání. Kluci se s tím poprali více než statečně. Satelit jsme odstartovali duelem s FK Litvínov a následně jsme se střetli s domácím FAPV Děčín. Od prvních minut jsme na umělé trávě v Děčíně dominovali. Vyjma jedné party z Litvínova jsme nenašli soupeře a ve všech utkání jsme si s chutí zastříleli. Kluci ukázali, jak moc nám všem soustředění prospěli, a kolik se toho dá stihnout za 4 dny permanentních tréninků. 


Z Děčína jsme tak odjížděli spokojeni a už nyní se těšíme na turnaj v Mostě, který nás čeká tuto středu od 17:00. Pokud se nic nezmění, páteční trénink na Angeru odpadne, a tak se následně sejdeme až na domácí turnaj v sobotu.