U11: Fotbal pro každého

Zveřejněno 12.04.2017 | Václav Havlík
Každý si o víkendu přišel na své, někdo v Srbicích, někdo v Čepirohách, někdo v úterý na Souši

Satelitní turnaj jsme sehráli v Srbicích společně s hráči ročníku 2007 a turnaj si můžeme jenom vynachválit. V prvním zápase s týmem z Trnovan jsme jasně dominovali, což bylo znát nakonec i ve výsledku utkání. Při dalším utkání s Proboštovem se ráz utkání nesl ve stejném duchu- hodně šancí. Jinými slovy když se klukům podaří vstup do utkání, hraje se nám dobře. Turnaj jsme zakončovali zápasem se Srbicemi, který byl velice vyrovnaný. Nicméně i takovýto zápas bychom měli vyhrát. Co nám na turnaji chybělo, byla nějaká dominantní osobnost, co by to zvládla strhnout a vzít na sebe odpovědnost jak na hřišti, tak mimo něj.

Následoval turnaj v Mostě v Čepirohách. Zde jsme se potkali s opravdu krásným počasím, které nás doprovázelo po celý turnaj. Vstoupili jsme do něj utkáním s Mostem, ve kterém naše obě party krásně dominovali na hřišti nejen dovednostmi, ale hlavně zaujetím pro hru a chutí vítězit. Čili dobrá práce. Následoval zápas s Ústím, který jsme sice výsledkově prohráli, ale i v tomto utkání jsme byli týmem, který hrál dobře. Poslední zápas jsme sehráli se sdruženým celkem Louny-Černčice, i v tomto zápase se ukazovaly pěkné akce. Co je pro nás ale důležité, je právě koncovka. Málo střílíme, proto nepadají branky. Čili zaujetí dobré, ovšem pořád tomu chybí třešnička ve formě gólů, či alespoň příležitostí.

No a prodloužený fotbalový víkend jsme zakončovali turnajem na Souši ve formě 7+1. Něco jsme vyhráli, něco ne. Omluva pro nás může být to, že na tento systém ještě nejsme zvyklí, ovšem musíme na tom hodně pracovat. Máme problém s prostorem jak co do přihrávky, tak co do situačního chování hráče. Teď už ale s přechodem v tréninku na velké hřiště máme možnost se to naučit a budeme na tom pracovat.