U8: Netradičně ve středu v Mostě

Zveřejněno 13.04.2017 | Jiří Tyl
Díky odloženému 10. kolu Krajského přeboru mladších přípravek ze začátku dubna nás čekal netradiční výjezd na venkovní turnaj a to v půlce pracovního týdne.

Ve středu od 17:00 byl v plánu první zápas s Mosteckým fotbalovým klubem - “modří”. Hned po skončení utkání jsme síly změřili s týmy Bíliny a Loun, které v Krajském přeboru působí jako jedno družstvo.

Od prvotního hvizdu jsme v prvním duelu soupeře zatlačili na jeho polovinu. Velký problém nám však dělala přírodní vysoká tráva na místním hřišti, s kterou kluci bojovali hlavně při vedení míče. Několikrát po sobě jsme nebyli schopni dokončit slibně rozjetou akci, když se nám zasekl míč pod nohama. Postupem času se však i toto zlepšilo a do druhého utkání jsme nastoupili v ještě lepším rozpoložení. Důležité pro nás je, že prozatím v každém zápase jsme měli jednoznačnou převahu ve hře 1 vs 1 a úspěšnost našich kliček jde nahoru. Nutno dodat, že Louny, ale hlavně Bílina byla rovnocenným soupeřem a našim klukům nedala ani metr zadarmo. Krásný a vyrovnaný zápas tak završil druhý jarní turnaj.

Mezi Velikonočními prázdninami tréninky rušíme (pátek a pondělí), ale v sobotu nás čeká satelit na domácí půdě na Angeru, kde hostíme týmy Mostecký FK - zelení, FA Petr Voříška Děčín a FK Ústí nad Labem. První utkání je v plánu v 11:00.