U8: Velikonoční satelit na Angeru

Zveřejněno 17.04.2017 | redakce
Po dvou venkovních turnajích v Děčíně a Mostě jsme měli možnost pořádat 3. kolo Krajského přeboru mladších přípravek na domácí půdě. Na umělé trávě jsme postavili 4 hřiště, na kterých jsme se postupně střetli s týmy z Mostu, Děčína a Ústí nad Labem.

První utkání jsme odehráli s Mosteckým fotbalovým klubem - "zelení". Menší nedorozumění na mostecké straně znamenalo, že jsme se postavili i některým o rok starším klukům, kteří měli původně nastoupit už ráno proti "svým". Zápasy tak měly vysoké tempo a rychlý spád. Akce střídala akci a diváci viděli mnoho krásných branek. Následoval duel s Ústím nad Labem. Z naší stránky asi prozatím nejslabší vystoupení v dosavadní jarní části Krajského přeboru. Přestože utkání bylo výsledkově vyrovnané, výkony některých nás zklamaly. I přesto že se nedaří, musí se stále pracovat pro tým, pro kamarády, spoluhráče po svém boku. Je to základní vlastnost, kterou dnešní fotbal, ale i jakýkoli jiný týmový sport, vyžaduje. I na toto se v budoucích dnech a týdnech zaměříme. Jako poslední zápas nás čekal Děčín. Kamarádi z Děčína bohužel řeší velkou marodku, a tak jsme se postavili několika i o rok mladším klukům. Utkání mělo víceméně jen jedno mužstvo a hrálo se na jednu branku. 


To, že ale být o rok mladší nemusí být až takový "handicap", ukázali Vojta Bergl a Jakub Popelka, kluci z ročníku 2010, kteří doplnili naší sestavu pro tento turnaj. Svou oddaností, bojovností a chutí byli v sobotu příkladem. Tímto jim děkujeme za pomoc a za předvedené výkony.