U9: Jirkov a Miniliga na Julisce

Zveřejněno 24.04.2017 | Rudolf Vacek
Sychravý víkend jsme začali na satelitu KP ml. přípravek v Jirkově. Ve stejný čas jsme pořádali satelit OP na Angeru a v neděli jsme absolvovali Miniligu na Dukle Praha.

KP ml. př. Jirkov - Ervěnice. 

Déšť, zima a hřiště, která neměla s velikostí pro mladší přípravky mnoho společného. S těmito podmínkami jsme se vyrovnali po svém. Kvalitní oblečení, hodně pohybu a místo čtyř hráčů do pole. jsme hráli systémem 1+3. Kluci ve všech utkáních jasně dominovali, hráli s radostí a s chutí. Nakonec se nám podařilo vstřelit více jak 60 branek, o které se podělili všichni hráči.

Miniliga Dukla Praha

Nedělní odpoledne jsme strávili na hlavní hrací ploše, kde svá utkání hraje FK Dukla Praha. Soupeři nám pro toto kolo byla domácí Dukla Praha, Dynamo České Budějovice a Sparta Praha. Ve všech zápasech jsme hráli velmi dobře. Dokázali jsme si, že když k naučeným individuálním dovednostem přidáme obrovskou touhu a vůli, není soupeře, s kterým bychom se nemohli rovnocenně konfrontovat. Výkony všech kluků zaslouží velké uznání a pochvalu. Do pomyslné tabulky se nám započítá skvělých 43 vstřelených branek. Zmínit však chceme dva momenty, které nás trenéry chytly za srdce. Nepatrná teč Davida Saláka, který plnil zrovna roli brankáře, a ke které se okamžitě přiznal. Druhý moment nastal v poslední minutě zápasu s Duklou Praha, kdy po faulu na Míšu Soldána byla nařízena penalta...jeho první slova po tom co přestane brečet: "Ať si jí kopne Volejnička, protože si ještě nedal gól". Kluci, děkujeme.